Wandeling Gent

Vandaag kon je een deel judoka's en ouders van Judoclub Kodokan Wingene terugvinden in Gent. Al wandelend en varend hebben we het historisch centrum van deze mooie stad iets beter leren kennen. Van aan het Zuid maakten we een wandeling langs o.a. de nieuwe bibliotheek, de Graslei, het Gravensteen, de Sint-Baafskathedraal, het "graffittistraatje", de Vrijdagsmarkt, ... tot aan de Holy Food Market bij Sint-Jacobs. Onderweg konden we ook genieten van enkele stukken taart en vlaai, een kop koffie en enkele "neuzekes". Om deze gezellige dag af te sluiten, kon iedereen nog gezellig nababbelen met een streekbiertje in de Trollenkelder. Alle medewerkers die zich vorig jaar ingezet hebben voor de su

Zwarte gordel voor Jany

Jany Lambrecht behaalde vandaag voor de examencommissie in Zele zijn 1e dan graad. Na vele weken en maanden oefenen zijn we blij dat het harde werk zijn vruchten aflevert en onze club opnieuw een zwarte gordel rijker is. We feliciteren Jany met het behalen van de zwarte gordel en danken zijn uke Brent en hoofdtrainer Kevin voor hun vele tijd en moeite!

Moederdagtraining

Vandaag ging onze jaarlijkse 'Moederdagtraining' door in de judozaal. Vele mama's kwamen met hun zoon/dochter mee op de mat om zich eens samen uit te leven. Zowel de mama's als de judoka's hebben zich enorm geamuseerd. Na afloop, kreeg iedere mama nog een bloemetje mee naar huis.

© 2017 by  Judoclub Kodokan Wingene

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon